E-læring og digitale læringsressurser

Ønsker du å vite hvordan læring kan gjøres mer morsom, spennende og ikke minst effektiv? Vi hjelper deg å lykkes med e-læring.

Trenger du råd om læringsprosesser, utvikling av strategier og retningslinjer samt teknologidrevet læringsinnhold? Vi er ledende i Norge innen rådgivning og gjennomføring av prosjekter i skjæringspunktet mellom teknologi og pedagogikk. Vi har et komplett økosystem innen digital læring. Vi har tekniske løsninger og produkter med drift og vedlikehold av disse. Vi har kompetanse innen digital pedagogikk, innholdsproduksjon, interaktivt læringsinnhold, LX (Learning eXperience), brukervennlighet og design — listen er lang og mulighetene er mange. Vi kan tilby en ferdigutviklet læringsportal eller vi kan hjelpe deg med å skreddersy et e-læringsprogram helt etter dine ønsker og behov. 

Noen av våre kunder på dette området er blant annet Karlstad Universitet i Sverige og NDLA, Nasjonal Digital Læringsarena; Europas største satsing på digitale læringsressurser i videregående skole.

 

– Gjennom forskning og innovasjon skal Cerpus forbli en foretrukket leverandør av teknologidrevet læring.

Tommy W. Nordeng, leder Forskning & Innovasjon