Våre team

ADMINISTRASJON

En veldrevet organisasjon er en forutsetning for smidige arbeidsmodeller, kvalitetssikrede rutiner og et trygt kontaktpunkt for deg som kunde. 

Jim Jakobsen

Kristin Johnsen Nordeng

SALG/MARKED

Ønsker du å vite hvordan læring kan gjøres mer morsom, spennende og effektivt? Trenger du råd om læringsprosesser, utvikling av strategier og retningslinjer samt teknologidrevet læringsinnhold? Vårt salgsteam er lydhøre overfor deres behov, og hjelper deg å konkretisere hva du faktisk trenger. Du er ekspert på ditt område. Vi lytter. 

Johan Westin

Annette Myrland

FORSKNING & INNOVASJON

Gjennom den unike kombinasjonen av egen forskning innen læring, innovasjon og teknologi skal Cerpus gi alle en mulighet for læring, kunnskap og utvikling. 

Tommy Nordeng

INNHOLDSUTVIKLING

Innholdsteamet kan hjelpe deg i den viktige planleggingsfasen av innholdsproduksjon. Vi kan også sette sammen innholdet ditt slik at det framstår engasjerende og motiverende for brukere, samt hjelpe deg å strukturere innholdet i moduler og kurs slik at det blir enkelt å finne det man leter etter. Vi kan også hjelpe deg å forvalte innhold etter at det er produsert, slik at det forblir relevant og aktuelt.

Monica Wessel Nordeng

Merete Kjørmo Lassesen

Kim Nordeng

Sylvia Lien Nordeng

UTVIKLING

Brett Kromkamp

Christian Einvik

Jan Espen Oversand

Odd Arne Johansen

Thomas Sivertsen

Runar Moen

Jonas Seffel. Foto

Jonas Seffel

Daniel Hjellström

Emil Lingsell. Foto.

Emil Lingsell

Espen Sanne Hardersen

Aren Deutsch. Foto.

Aren Deutsch

Trygve Sollund. Foto.

Trygve Sollund

LX, KVALITET & SUPPORT

Kvalitet har høy verdi for oss i Cerpus. For oss handler det om å skape en best mulig digital læringsopplevelse med høyest mulig læringsutbytte. Vi fokuserer på den lærende, og på å skape en best mulig læringsopplevelse for dem.

Tor-Martin Karlsen

APPLIKASJONSFORVALTNING & DRIFT

Teamet har ansvar for forvaltning av hostingplattformer, noe som innebærer drift og vedlikehold av store komplekse systemer. I dette ligger rutine- og kvalitetsarbeid knyttet til det å ivareta kundenes løsninger og SLA-krav. Teamet innehar meget høy kompetanse innenfor ulike tekniske løsninger som servere, infrastruktur, virtualisering, backup og lagringstjenester, i tillegg til prosjektlederkompetanse og erfaring.

Christian Jarnæs

Jon-Eirik Pettersen