Drupal

Vi utvikler nyskapende nettdrevne løsninger for læring, skreddersydde nettsider og intranettløsninger.

For oss er utvikling et håndverk. Dette gjør vi med nøyaktighet og stolthet. Vi tilbyr både strategisk og praktisk utvikling.

Med våre ambisiøse mål når det gjelder kvalitet og kvantitet har vi i nært samarbeid med kunder drevet fram nye løsninger. Cerpus er en viktig driver for utvikling av læringsteknologi i Norge. Et konkret eksempel er at vi i samarbeid med NDLA har utviklet rundt 200.000 ressurser av medierikt innhold som blant annet e-forelesninger, interaktiviteter, selvinstruerende sekvenser, simuleringer, tekst, video, lyd og bilder. Alt dette er satt i system og gjort søkbart for at det skal være enkelt for brukeren å finne frem.

Vi utvikler levedyktige webløsninger i blant annet Drupal og Wordpress. Vi kan hjelpe deg med å bygge et e-læringssystem eller en nettside fra bunnen av eller videreutvikle og optimalisere løsningen du allerede har. Kanskje har du behov for å oppgradere Drupal-versjonen du bruker? Selvfølgelig kan vi hjelpe deg med det.

Vi sørger også for at nettstedet ditt ser bra ut og fungerer optimalt på alle skjermstørrelser. Vi forbedrer struktur, design og innhold for de besøkende og optimaliserer for søkemotorer. Selvfølgelig har vi full kontroll på tilgjengelighet og krav til universell utforming. Brukervennlighet i praksis er en av våre styrker.

 

Integrasjoner og søk

Ønsker du at ditt nettsted skal kommunisere med andre systemer? Eller ønsker du å forbedre søkefunksjonen slik at besøkende lett og raskt finner det de leter etter

Vi har stor kompetanse innen integrasjon av eksterne systemer med Drupal, Wordpress og ulike læringsplattformer. Dette kan for eksempel innebære å få et bookingsystem eller medlemsregister til å kommunisere med nettstedet ditt, eller det å kunne vise frem en feed av sosiale medier direkte på ditt nettsted. Vi gjør også integrasjoner direkte mot ulike LMS (Learning Management Systems).

Trenger du å forbedre søkefunksjonen på nettstedet ditt? En av våre spesialiteter er internsøk for læreplattformer og nettsteder. For å optimalisere søkeresultater bruker vi Solr, et av de markedets mest kraftige søkeverktøy.

Snakker ikke ditt nettsted samme språk som smarttelefoner og nettbrett? Vi kan utvikle API (Application Programming Interface) som lar deg vise innholdet fra nettstedet ditt i andre systemer, f.eks. mobilapplikasjoner. 

 

Drupal – framtidens CMS

Drupal er et av markedets kraftigste publiseringsverktøy og brukes av hundretusener av nettsteder verden over. Og det er gratis!

Drupal et effektivt og rimelig alternativ med nesten ubegrensede muligheter. Med Drupal kan vi hjelpe deg med å bygge alt fra enkle nettsider og blogger til store sosiale intranett og plattformer med tusenvis av brukere.

Drupal er basert på åpen kildekode, noe som betyr at du ikke betaler en lisensavgift for bruk av Drupal. Du kan enkelt og greit håndtere så mye av innholdet og funksjonaliteten på nettstedet ditt som du måtte ønske. Resten kan vi hjelpe deg med.